Bitcoin Futures: $ 13K Bitcoin vekker institusjoner når CME OI stiger

Den åpne interessen for Bitcoin-futures på CME har steget til nesten 800 millioner.

Institusjoner er våkne da prisen på Bitcoin legger ut bullskilt.

Institusjonelle Bitcoin-investorer ser ut til å følge „se og spill“ -tilnærmingen på kryptovalutaen. Institusjoner viser sannsynligvis en sterk interesse for Bitcoin, med økende trender i prisen. Dette er tydelig som en populær handelsplattform for institusjonsderivater, Chicago Mercantile Exchange (CME), som for tiden er den nest største plattformen med åpen interesse (OI) i Bitcoin Futures.

Institusjonell overtakelse av krypto går som planlagt.

Husk da det var krypto mot institusjoner.
De var sikkert dagene. https://t.co/2IEuCstGmn

CMEs OI i Bitcoin Futures økte til nesten $ 800 millioner

Nick Cote, en Bitcoin-forhandler, delte data fra Skew på fredag, noe som indikerer at den institusjonelle plattformen har overgått detaljhandelsplattformer som Binance exchange, BitMEX, Bybit, etc., når det gjelder OI i Bitcoin Futures. Dette er en „institusjonell overtakelse“, ifølge Bitcoin-forhandleren, ettersom CME bare er den andre til OKEx, den ledende Malta-baserte digitalvalutaderivatbørsen.
Institusjonell samtale

Samlet sett ble den åpne interessen for Bitcoin-futures på tvers av alle derivatplattformene for øyeblikket summert til 5,17 milliarder dollar på Bybt, en Bitcoin-derivatdataleverandør. Løvenes andel av markedet domineres av OKE, og OI nærmer seg en verdivurdering på 1 milliard dollar. Børsen har nøyaktig 936,3 millioner dollar av den totale åpne interessen for Bitcoin-futures, som utgjør 18,12 prosent av markedet.

Vil Bitcoin tåle tidstesten?
Bitcoin på Paypal for å utnytte 487 millioner brukerbaser
Undersøkelse: De fleste kryptoinvestorer er HODLing Bitcoin enn altcoins
Prediksjon av Bitcoin – Eksplosivt rally ødelegger store motstander for å berøre $ 13,235

Den nærmeste plattformen, CME, har omtrent 15,2 prosent av totalmarkedet. Den institusjonelle plattformen betaler $ 787,55 millioner, ifølge Bybt. Den ledende kryptokursutvekslingen, Binance, registrerer rundt 724,06 millioner dollar, og står for omtrent 14 prosent av den åpne interessen for Bitcoin-futures. I mellomtiden ser Bakkt, en annen institusjonell plattform, et lavere på minst 10 millioner dollar.

I løpet av bjørnetiden i september falt også den åpne interessen for BTC-futures over disse plattformene, inkludert CME. Som Cryptopolitan rapporterte 2. september, falt hele futurens OI med nesten seks prosent. Huobi noterte et fall på 10,5 prosent til $ 679,02 millioner. CME hadde også en nedgang på 13,06 prosent til $ 596,62 millioner.